Online betaalmethoden

Via ORANGE kiest u voor een zeer betrouwbaar technisch betaalplatform ook wel internetkassa genoemd, van Payment Service Provider Icepay en Ingenico (voorheen Ogone).

ORANGE streeft ernaar om uitsluitend de veiligste en meest gebruikte betaalmethoden door Nederlandse, Belgische en Duitse consumenten tegen de scherpste tarieven aan te bieden aan haar klanten. Als het noodzakelijk zou blijken te zijn, kunt u altijd upgraden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onze tarieven.

IDEAL

iDeal is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Anno 2014 is iDeal voor consumenten die online producten en diensten kopen de absolute nummer 1 betaalmethode. Nederlandse consumenten kiezen voor iDEAL betaling omdat het vertrouwt, gemakkelijk, snel en veilig is.

Sofortbanking

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken en rechtstreekse betaaldienst met een hoge veiligheidsstandaard. Sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling. Een consument hoeft zich niet te registreren, geen tussenrekening op te laden en ook niet in het bezit te zijn van een creditcard.

Bancontact / MrCash

Bancontact/MrCash maakt het mogelijk om in Belgiƫ direct online te betalen via een van de Belgische grootbanken. Een consument kan met Bancontact/MrCash vanuit zijn/haar webshop direct online betalen via zijn/haar eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

Andere opties:

Orange biedt u toegang tot een betaalplatform met een breed spectrum aan betaalmethoden dat aansluit bij de uiteenlopende behoeftes op het gebied van online betalen. Op basis van uw behoefte aan betaalmethoden kiest u het account dat bij u past. Neemt u voor meer informatie simpel en snel gewoon contact met ons.

De voordelen van iDEAL:

Bereik meer dan 10 miljoen Nederlandse consumenten;
Veilige en vertrouwd;
Direct online betalen via vertrouwde bankomgeving;
Snelle betaling, real-time bevestiging en dus snelle levering mogelijk;
Geen risico op chargebacks.

De voordelen van Sofortbanking:

Meest gebruikte betaalmethode in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, UK, Italiƫ, Spanje, Polen, Hongarije, Slowakije en Zwitserland;
Zeer veilige en laagdrempelige betaalomgeving;
Snelle betaling, real-time bevestiging en dus snelle levering mogelijk;
Geen risico op chargebacks;

De voordelen van Bancontact / MrCash:

Bereik van meer dan 8 miljoen Belgische consumenten;
Snelle integratie in uw webshop;
Zeer veilige en laagdrempelige betaalomgeving;
Snelle betaling, real-time bevestiging en dus snelle levering mogelijk;
Geen risico op chargebacks;

De voordelen van andere opties:

Maatwerkoplossing;
Creditcards;
PayPal;
Alle betaalmethoden;
Aangepaste transactietarieven.

ORANGE account

More Info

Fibonacci Cash Back

Meer info